(ВИДЕО) ВЕНКО ФИЛИПЧЕ НА РЕДОВНИОТ ДНЕВЕН ПРЕС: СЕ ВЛОШУВА СОСТОЈБАТА КАЈ ЕДНАТА ЗАБОЛЕНА ОД ДЕБАР СТАВЕНА Е НА АПАРАТИ ЗА ДИШЕЊЕ, ВКУПНО ЗАБОЛЕНИ СЕ 13, СЕ ТЕСТИРААТ 7 НОВИ ЛИЦА!

0
709

Министерот за здравство Венко Филипче на денешната прес конференција изјави дека првата пациентка од Дебар има влошена состојба и веќе е приклучена на апарати за дишење додека вкупниот број на заболени брои 13 лица, а се тестираат уште 7.