(ВИДЕО) ВЕЛИНОВСКА: КОГА ВМРО ЌЕ СЕ ВРАТИ НА ВЛАСТ, СИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ НА СДСМ НЕМА ДА ГИ НОСИМЕ ВО ЗАТВОР ТУКУ ДИРЕК ЌЕ ГИ СТРЕЛАМЕ!

0
9618

Мирка класната на час кај куртонот и роднина на Миленко од Родина ,, Кога ВМРО ќе се врати на власт, сите функционери на СДСМ нема да ги носиме во затвор туку директно ќе ги стреламе”.