(ВИДЕО) ВАСКО ПОПЕТРЕСКИ ДО МИЦКОВСКИ: НЕ Е СЕРИОЗНО ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР ДА КАЖУВАТЕ ВАКВИ НЕТОЧНИ РАБОТИ!

0
751

На 41-на минута од интервјуто на Васко Попетрески му збоктиса од лагите на Мицковски и го прекина.

– Ама каква фуснота за македонски јазик во договорот од Преспа, такво нешто нема, ви се молам, ова е несериозно, кандидат сте за премиер.

Мицковски се налути на оваа квалификација и негодуваше и го прекори новинарот дека пристрасно го води интервјуто.