(ВИДЕО) ВАСКО ПОПЕТРЕСКИ: Груевски во интервју за Република лани практично пред време го одобри овој договор кој го постигна Заев!!!

0
1175

Васко Попетревски на Телма : Груевски во интервју за Република лани практично пред време го одобри овој договор кој го постигна Заев!!!