(ВИДЕО) ВАСКО ЕФТОВ: СО ДАШТЕВСКИ, ГРУЈОВИЗМОТ СЕ БЕТОНИРА ВО ВМРО ДПМНЕ, МИЦКОВСКИ МУ ПОКАЖУВА СРЕДЕН ПРСТ НА ЗАЛЕТАНИОТ БУЛДОЖЕР ЏО БАЈДЕН КОЈ ЌЕ ГО ПРЕГАЗИ СО ВИКТОРИЈА НУЛАНД!

0
793

Васко Ефтов : Мицковски со предлогот Даштевски прв човек на ДИК го бетонира Груевизмот во ВМРО-ДПМНЕ и му покажува среден прст на Џо Бајден кој ќе го прегази како Викторија Нуланд.