(ВИДЕО) ВАСКО ЕФТОВ БРУТАЛЕН: ТИЕ ШТО ЌЕ ГО БОЈКОТИРААТ ПОПИСОТ ЌЕ МУ ГО ДАДАТ НАЈГОЛЕМИОТ ПОДАРОК НА АЛИ АХМЕТИ ВО НЕГОВИОТ ЖИВОТ!

0
632

Васко Ефтов со брутална теза во неговата емисија : Тие луѓе што ќе го бојкотираат пописот ќе му го дадат најголемиот подарок на Али Ахмети во неговиот живот.