(ВИДЕО) ВАСЕ КУРТОН ХЕФТАЛИЦА СЕГА СЕ НАДМИНА СЕБЕСИ ВО БОРБАТА ПРОТИВ АЛБАНЦИТЕ : НАПРАВИ ИНТЕРВЈУ СО ЕКС СОВЕТНИКОТ НА МИЛОШЕВИЌ И КАРАЏИЌ

0
1485

Васето е упорно куртонче, сега направи интервју со екс советникот на Милошевиќ и Караџиќ. Васето со ова сега што го направи веќе ги надмина и најголемите албанофоби на балканот…