(ВИДЕО) ВАСЕТО ХЕФТАЛИЦА ОФИЦИЈАЛНО ГО ПРЕТСТАВИ НЕГОВИОТ СТАРО НОВ ШАБЛОН НА ФИНГИРАНИ ЕМИСИИ СО ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕРИ НА ВМРО-ДПМНЕ!!!

0
545

Како што тоа го правеше во времето на СДСМ и за време додека го плаќаше Савова сега Васето го прави истиот шаблон на емисии но со високи функционери на ВМРО-ДПМНЕ каде ќе им помага да ги протнат своите тези.