(ВИДЕО) ВАСЕТО КУРТОН ХЕФТАЛИЦА ЌЕ ЈА СПАСУВА МАЌЕДОЊА ОД КЛЕТИТЕ ШИПТАРИ, ТЕРОРИСТИ, СТРАНСКИ СИЛИ, САД, НАСА, МОСАД!!!

0
1156