(ВИДЕО) ВАНКОВСКА ШОУ НА КАНАЛ 5: Абе западот е супер, ќерките ми се тамо, ја сум студирала тамо, ја сум за Русија чисто од што ми е досадно и не ми се плете…

0
1126

Тетка Биберче на Канал 5 за спас на МаЌедоња : Абе западот е супер, ќерките ми се тамо, ја сум студирала тамо, ја сум за Русија чисто од што ми е досадно и не ми се плете…