(ВИДЕО) ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ИЗНЕСЕ ГРОЗОМОРНИ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕВИЗИЈА 24 : Во време на Грујо во притвор се носат болни лица и по цели фамилии кои подоцна СИТЕ ТАМУ УМИРААТ!!!

0
7771