(ВИДЕО) ВАКОВ ОДВРАТЕН И ФАШИСТИЧКИ ГОВОР ДОСЕГА НЕ Е ЧУЕН : МАРТИН ЕНДЕК МОЖЕ ВОДА ДА МУ НОСИ НА ВМРОВЧЕТО ПУТИНИСТИЧКО, АПАСИЕВ ВО СЕЧЕЊЕ ГЛАВИ И ВО ПРСКАЊЕ КРВ ПО УЛИЦИ!

0
4260

Слушнете го говорот од архивата на говорите на Димитар Апасиев, чујте кој фашистички говор е ова. Мартин Протугер може вода да му носи на ова фашистичко и психопатско вмровче.