(ВИДЕО) Вакво ТРЕСКАЊЕ од земја не сте виделе – Петре Шилегов до вмровските собраниски тастери : Ако на ВМРО-ДПМНЕ му понудиме амнестија веднаш ќе исчезне Тиранска платформа, народ од улица, криза во Македонија, се ќе снема!

0
1911