(ВИДЕО) Вакво ПОРНО од КОМПИЛАЦИЈА со отпадоци од СДСМ и КУРТОНИ досега е НЕВИДЕНО : Васето и Солза и двајцата ОСТАРЕНИ И ИЗЛАПАВЕНИ ПИШТАТ И ВРИШТАТ – СДСМ ЌЕ ФОРМИРА ВЛАДА И ЌЕ ДОЈДИ НА ВЛАСТ

0
2830