(ВИДЕО) ВАКВО ЛАЈНО ФАШИСТИЧКО ШТО ПРОПОВЕДА БОГОСЛУЖБА ВО СЛУЖБА НА БОГА КАКО АГАТАНГЕЛ НЕМАЛО НИТИ ЌЕ ИМА НА ВЕКОТ!!!

0
1204