(ВИДЕО) ВАКВИ КРИМОСИ СЕ ИДЕОЛОЗИ И МЕДИСКИ ТУПАНИЦИ НА ВМРО ДПМНЕ: МИЛЕНКО СЕ ПОФАЛИ КАКО СО ТОРБИ ПАРИ КУПУВАЛ И МЕСТЕЛ УТАКМИЦИ ВО ПРВА ЛИГА КОГА БЕШЕ ГАЗДА НА ФК СКОПЈЕ

0
522

Еве ги народе идеолозите и медиските тупаници на ВМРО-ДПМНЕ, главните пиарџии. Миленко во својата најнова емисија се пофали како со торби пари купувал и местел утакмици во прва лига во фудбал кога беше газда на ФК Скопје.