(ВИДЕО) ВАКВА ЗАБЕГАНОСТ НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ : Професорот по компјутерски хардвер Аристотел Тентов, тотално одлепил и станал експерт по религија, античка археологија и лингвистика, Бурекот го водеше ова ХИТ интервју со зината уста!

0
1973