(ВИДЕО) ВАКВА БУДАЛА НЕМА ПАК ДА СЕ РОДИ, ВО НАЈЛОШ СЛУЧАЈ ПАК ДА СЕ РОДИ СЕ АБОРТИРА!

0
2218

Ваква будала како Сотир Костов еднаш се раѓа, вториот пат се абортира.