(Видео) Вака изгледа Југо од 900 кс

0
1739

Јутјуб корисникот “ScottieDTV”, кој на својот канал има снимка од модифицирани четвороточкаши има интересен видео-материјал за југо од 900 кс.

И покрај тој што  видеото е постаро, највеќе гледаност има од нашите простори и е многу популарно.