(Видео) Вака изгледа процесот на производство на помфрит во „Мекдоналдс“

0
1249

Процесот на производство на еден од најпознатите помфрити во светот не е едноставен, тој минува низ повеќе фази и се произведува по строга контрола и рецепт за да секогаш се добие истата боја и вкус.

За како изгледа целокупниот процес сега можете да погледнете и самите.

https://youtu.be/el0EDgyO39w