(ВИДЕО) Бучковски: Подобро ќе беше Црвенковски да продолжеше со молкот, вака се избламира човекот

0
2123

Екс премиерот Владо Бучковски за пораката на екс лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски во изјава за Канал 77 – Бучковски: Подобро ќе беше Црвенковски да продолжеше со молкот, вака се избламира човекот.