(ВИДЕО) БУНТУР РАСТУРИ НА КУРТОН АЛФА: Ние ВМРО-вците треба да се помириме со тоа дека паднавме од власт поради наши грешки а не поради некаков заговор на странски мрачни сили!

0
1865

Петар Богојевски одличен на Алфа куртон Васе ТВ