(ВИДЕО) БУДАЛА НА ДЕНОТ: Сотир Костов предлага Бојкотирам да воделе кампања како Брус Ли!

0
2039

Сеир на денот: „Бојкотирам“ го вика на помош Брус Ли. Крај на програмата.