(ВИДЕО) БУДАЛАТА ВЛАХОВ МИЦОВ ЈА СТАПИСА ВОДИТЕЛКАТА НА КАНАЛ 5 И СРЕДЕ ЕМИСИЈА НАПРАВИ ИНЦИДЕНТ ЗАТОА ШТО ТЕЛЕВИЗИЈАТА КАНЕЛА БУДАЛИ ВО ЕМИСИИ?!?!

0
2924