(ВИДЕО) БУГАРСКИ НОВИНАР СЕ ИЗМОЧА ВРЗ БУГАРСКОТО ЗНАМЕ КАКО РЕАКЦИЈА НА ИЗЈАВАТА НА БОЈКО БОРИСОВ ДЕКА ВО БУГАРИЈА НЕМА МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО

0
4217

По изјавата на премеирот на Бугарија, Бојко Борисот за тоа дека во Бугарија не постои македонско малцинство бугарскиот новинар Михаил Михаилов уредник и сопственик на ,,Гласот на Стара Загора” во знак на револт јавно пред камера се измоча на бугарското знаме.