(ВИДЕО) Бугарската министерка за надворешни, Захариева ги закопа Грујо и Иванов – ТИЕ НЕМАА НИШТО ПРОТИВ ЗАЕДНИЧКИ ДА СЛАВИМЕ ПРАЗНИЦИ!

0
1611