(ВИДЕО) БУГАРИТЕ СКРОЗ СЕ МРДНАЛЕ ОД УМОТ, УШТЕ ДА ПОБАРААТ ДА ИМ ГИ ДАДЕМЕ ЖЕНИТЕ НА ЕДНА ГОДИНА, ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ НАРЕДИ КАРАКАЧАНОВ КАКО ЛИСТА НА БАРАЊА ВО АНЕКСОТ КОЈ ГО ПРЕДЛАГА, ДА ТИ СЕ КРЕНЕ КОСАТА НА ГЛАВАТА!!!

0
2735

– Се пред 1945-та е бугарска историја, Македонскиот идентитет постои од 1945-та, да престане да се слави 11-ти октовмри, да не се зборува за бугарски окупатор во втората светска војна… Уште да побараат Бугарите да им ги дадеме жените на една година да ги онадат па тогаш да влеземе во ЕУ… Бугарите го изгубиле умот!!!