(ВИДЕО) БУГАРИТЕ ОТКРИЈА УШТЕ ЕДНА ПРИЧИНА ЗОШТО НЕ БЛОКИРАЛЕ: СМЕ КОЧЕЛЕ И БЛОКИРАЛЕ БУГАРСКИ ИНВЕСТИЦИИ?!

0
1140

Бугарите се комедија кога станува прашање околу нивното вето на земјава кон ЕУ. Каракачанов за бугарска ТВ изјави дека ветото кон земјава од страна на Бугарија е поради наводна блокада на бугарски инвестиции?! Па има ли мозок овој цреп во тоа лејката негова червена?!