(ВИДЕО) БРУТАЛНА ТЕПАЧКА ВО МОСКВА : Руски полицаец претепа американски дипломат на ЦИА

0
1345

На руската национална телевизија НТВ се објави видео од безбедносните камери на американската амбасада во Русија како припадник на полициските сили брутално претепува дипломат на ЦИА кој влегува од споредниот влез на амбасадата.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=X_SjQAbnM3U