(ВИДЕО) БРУКА, ЕПСКО ФИЈАСКО, И ТОА СЕ СЛУЧИ: ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ ДРЖЕШЕ ГОВОР ВО СКОПЈЕ ПРЕД 100 ДУШИ, НЕМА ВЕЌЕ СЕНДВИЧИ, НЕМА ВЕЌЕ РАБОТНИ МЕСТА!!!

0
1274

Крах, какво фијаско, каква брука и каков блам, лидерот на опозицијата одржа говор пред 100 души пред собранието, нема веќе сендвичи, нема веќе притисоци во админисрација, се нема медијска харанга ухлебена со македонски пари.