(ВИДЕО) БРКАНИЦА НА ГРУЈО И САШЕ ПОЛИТИКО ВО КЛУБОТ НА ПРАТЕНИЦИ, Политико го бркаше Груевски и го праша : Дали имате намера да го реновирате затворот Идризово?

0
734

Screenshot_6

Саше Политико ја искористи и оваа лидерска средба за да поставува провокативни прашања до премиерот Никола Груевски. Тој го праша премиерот дали има намера во малкуте месеци кои му остануваат на власт да го реновира затворот во Идризово, затоа што го чека престој таму.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=B0GzTxl9jiw[/youtube]