(ВИДЕО) БРИТАНЦИ ЈАДАТ СТОБИ ФЛИПС СМОКИ И ЕПТЕН ИМ СЕ ДОПАДНАА

0
1049

Британци јадат смоки и храна од балканот, ама смоките ептен им се допаднаа.