(ВИДЕО) БРИТАНСКИ ЛЕКАР – АСТРА ЗЕНЕКА ВАКЦИНА ДАДОВМЕ НА 18 МИЛИОНИ БРИТАНЦИ И САМО 22 ЦА ИМААТ ТРОМБОЗА, А ПРИРОДНО НА 1 МИЛИОН ЛУЃЕ ИМА 15 СЛУЧАИ НА ТРОМБОЗА НАПАДИ, ЗНАЧИ НЕМА ВРСКА ВАКЦИНАТА СО СЛУЧАИТЕ НА ТРОМБОЗА!

0
725

Британски лекар во 29 секунди ги побива сите лаги поврзани со вакцината на Астра Зенека и Оксфорд околу предизвикувањето на коагулација во крвта т.е. тромбоза.