(ВИДЕО) Британскиот амбасадор на 24 вести: Ова се драматични моменти за Македонија и македонскиот народ, сега е шансата да ја средите државата и да ги поправите сите недостатоци!

0
848

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=_HoEcribPV8[/youtube]