(ВИДЕО) БРЕЕЕЕЈ ОВА СТАРОВО ОПАСНО – МАРИН БАБИЌ ДО ГОМНОТО ФАШИСТИЧКО КАМИЛОВСКИ : ВАС НЕ ВИ БЕШЕ ПОВОД ПЕЕЊЕТО НА АЛБАНСКАТА ХИМНА ВО СОБРАНИЕ ТУКУ ДА НАПРАВИТЕ ИСЦЕНИРАН ИНЦИДЕНТ СО ЧОВЕЧКИ ЖРТВИ!!!

0
1824

На 27-ми април вас не ви беше повод за упад во собрание туку да направите исцениран инцидент под палката на Чавков со човечки жртви.- Марин Бабиќ на Канал 5.