(ВИДЕО) БРАТОТ НА АЛИ АХМЕТИ ГО ХРАНИ СВОЈОТ КОЊ СО ЧОКОЛАДО

0
1223

Братот на Али Ахмети има коњ, кој што го храни со чоколадо.