(ВИДЕО) БРАВО ШИЛЕГОВ, СКОПЈАНИ ЌЕ ТЕ НАГРАДАТ: НЕ СУМ НАБАВИЛ НОВО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО, СЕ ВОЗАМ ВО ПАСАТ СТАР 10 ГОДИНИ, ТОА НЕ Е ПРИОРИТЕТ ЗА СКОПЈАНИ

0
1192

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов денес со отчет за сработеното и набавените 130 комунални возила на нападите од ВМРО-ДПМНЕ изјави дека не набавил ново возило и дека се возел со пасат стар 10 години и дека тоа не е приоритет за Скопјани.