(ВИДЕО) БРАВО И ЗА ДВАЈЦАТА, ЕПСКИ ДУЕЛ НА СУГАРЕСКИ СО НОВИНАР ОД ТВ 24 ЗА ПЛАЦОТ ДО ГТЦ: Го праша преку 10 пати зошто не ја сменил уредбата, Сугаревски упорен, уредбата па уредбата…

0
1648

Браво и за двајцата, епски дуел на министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и новинар на 24 вести поврзано со промена на уредбата за државно земјиште кое се продава по багателна цена.