(ВИДЕО) БРАВО ЗА ПРЕМИЕРОТ: ОТИДЕ НА ИНТЕРВЈУ СО ДРУГАРЧЕТО НА ТРЕНДО, ТЕМЕНУГОВ, ЗНАЕШЕ ДЕКА ЕДЕН СААТ ЌЕ СЕ РАСПРАВА СО ЕДНО ХИСТЕРИЧНО ВРЕКАЛО

0
1326

Премиерот Заев отиде на интервју кај вмровчето Теменугов, браво за овој потег на премиерот. Инаку Теменугов е другарче на Трендо па премиерот умешно го истрпи до крај неговото врекање.

Линк од целото интервју ОВДЕ