(ВИДЕО) БОЈКО БОРИСОВ СО ПОФАЛБИ ЗА ЗАЕВ: Пред две години никој не веруваше дека тој ќе ги реши проблемите со Бугарија и Грција, јас многу му помогнав и многу сум горд на тоа!

0
1128

Бугарскиот премиер со пофалба до премиерот на Македонија, Зоран Заев : Пред две години никој не веруваше дека тој ќе ги реши проблемите со Бугарија и Грција, јас многу му помогнав и многу сум горд на тоа!