(ВИДЕО) БОЈКОТИРАМ СО МАЈМУНЛАЦИ И ТЕШКИ БУДАЛАШТИНИ СЕ ПОНАШАА КАКО МАЛИ РАСПРДЕНИ ДЕЦА САМО ДО ГЛАС ПОВЕЌЕ : ЕДЕН ФРЛАШЕ СО ВЕГЕТА ВО СТУДИО, ДРУГ МАФТАШЕ СО ВЕСНИЦИ ВО СТУДИО НА ДЕБАТАТА ЗА ЃОРЧЕ

0
707

Кандидатот за градоначалник на Општина Бутел, Сашо Панговски од движењето ,,Бојкотирам” во дебатната емисија во студиото на А1он започна со тешки мајмунлаци и будалаштини како некое мало и распрдено дете кое не знае што сака и што прави само да дојде до глас повеќе при што започна да мафта со весници на дебата за Општина Ѓорче.

Да не заборавиме дека неговиот претходник од Охрид фрлаше со вегета по студиото на ТВ21, тотално лудило и будалаштини.