(ВИДЕО) БОЈКОТИРАМ СЕ ИСПОТЕПАА НА СТРИМ НА ТЕМА ПРАВА ЗА ЛГБТ ЗАЕДНИЦА

0
183

Лидерите на движењето ,,Бојкотирам” се испотепаа на стрим за тема оклу ЛГБТ заедницата.