(ВИДЕО) БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ ГО НАПРАВИ РЕМПЕРЕ КУРТОНОТ НАМАЧКАН СО УНГАРСКО МАСЛО : МОМИРОВСКИ ЗНАЕШ ЛИ КОЈ ТИ Е ГАЗДА, ЗА КОГО РАБОТИШ ВО АЛФА ТВ?!

0
4242

Жестока дебата на Телма во ,,Топ Тема” со новинарот на НоваТВ, Борјан Јовановски и куртонот намачкан со унгарско масло, Горан Момировски. Во еден дел од дебатата Борјан го прашува Момировски : Знаеш ли ти кој ти е газда и за кого работиш во АлфаТВ?!