ВИДЕО: Борјан Јовановски го направи ИСУШЕНА ЕЛЕНСКА КОЖА ЗА БРИШЕЊЕ ЦВИКЕРИ режимскиот пушач Цветин Чилиманов

0
1102

Ви го пренесуваме вчерашното издание на емисијата „Топ тема“ на Телма каде за актуелната политичка ситуација дебатираа новинарите Борјан Јовановски и провладината пицајзла начукана во МИА Цветин Чилиманов.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=YRX-HUh9lBc[/youtube]