(ВИДЕО) БОРЈАН ГО ПРАША ДЕНЕСКА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ, ДАЛИ ЌЕ ГО СЛАВИ 27-МИ АПРИЛ КАКО РОДЕНДЕН ЗАТОА ШТО СЕ СПАСИЛ ОД ЛИНЧ?!

0
803

Борјан Јовановски на телевизија Телма постави многу одвратно и лошо прашање до премиерот Зоран Заев поврзано со крвавиот 27-ми април за тоа дали ќе го славел како втор роденден бидејќи се спасил од линч?! Па какво е ова прашање бе Борјане?!