(ВИДЕО) Борјанчо Мицевски :135 вработени од “Веибо” во Крива Паланка од денес се на улица

0
754

Прес конференција, СДСМ Крива Паланка
Борјанчо Мицевски, претседател на ОО СДСМ Крива Паланка