(ВИДЕО) БОМБА ОД ДИРЕКТОРОТ НА СОЗР, МИРЧЕСКИ: Комплексот Македонско Село, инвестиција од 6.5 милиони евра работел со толкава загуба што Тинекс е спремен да плати казна од 40.000 евра само да се откачи од него!

0
958

Директорот на СОЗР, Пеце Мирчески : Комплексот Македонско Село, инвестиција од 6.5 милиони евра работел со толкава загуба што Тинекс е спремен да плати казна од 40.000 евра само да се откачи од него!