(ВИДЕО) БОМБА ОД БРИСЕЛ – ИДАТ ЌУМУР ЦРНИ ДЕНОВИ за Црни Грујо и ВМРО-ДПМНЕ, Нечев: ЕУ ќе ја намали помошта за Македонија поради кочењето на собранието и со не доделувањето на мандатот од Иванов, ќе ја исклучи ВМРО-ДПМНЕ од европските партиски федерации и ќе воведе санкции

0
5863