(ВИДЕО) БОМБА НА ШЕФИЦАТА НА ОБВИНИТЕЛСТВО ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ: ИМАМЕ ЦВРСТИ ДОКАЗИ ДЕКА ГРУЕВСКИ ГО ИМА НАРАЧАНО И ОРГАНИЗИРАНО УПАДОТ ВО СОБРАНИЕ НА 27-МИ АПРИЛ!!!

0
965

Нуклеарна бомба на шефицата на обвинителство за организиран криминал во интервјото на Фактор и 24 вести со Чом јуниор : Имаме цврсти докази дека Груевски го има нарачано и организирано упадот во Собрание на 27-ми април.