(ВИДЕО) БОМБА НА ФРОСИНА РЕМЕНСКИ: Му замерувам на Заев што многу простува и дава втора шанса на сопартијци, тоа одзема од рејтингот на партијата и владата

0
1608

ФРОСИНА РЕМЕНСКИ: Му замерувам на Заев што многу простува и дава втора шанса на сопартијци, тоа одзема од рејтингот на партијата и владата